Άμεση Επέμβαση – Υπηρεσίες Φύλαξης | Mega Sprint Guard News

Άμεση Επέμβαση – Υπηρεσίες Φύλαξης | Mega Sprint Guard News
22 Απρ 2016

Η Mega Sprint Guard News, χάρη στην πολυετή εμπειρία της στον χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, διαθέτει κορυφαία τεχνολογικά και εκπαιδευτικά συστήματα, για την αποτελεσματική και ποιοτική παροχή των υπηρεσιών της. Έτσι,τα κατά τόπους Κέντρα Λήψης Σημάτων, ο Τεχνικός Εξοπλισμός, αλλά και η εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας ηγέτιδας εταιρείας στο συγκεκριμένο τομέα. Απόδειξη, εξάλλου, όλων αυτών, είναι οι πολλαπλές διακρίσεις της εταιρείας σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη βράβευση της Mega Sprint Guard News στο Ευρωκοινοβούλιο ως μια εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Υπηρεσίες & Άμεση Επέμβαση

Παρακολούθηση περιουσιών & άμεση επέμβασηΗ Mega Sprint Guard News, έχοντας εδραιώσει την παρουσία της και αφότου εγκατέστησε τα Κέντρα Λήψης Σημάτων της στον ελληνικό χώρο, κατόρθωσε την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Έτσι, σε περιπτώσεις διάρρηξης, παραβίασης της προσωπικής περιουσίας ή οποιουδήποτε άλλου εκτάκτου περιστατικού, προβαίνει, εκτός από την τηλεφωνική ενημέρωση της Αμέσου Δράσης, ενημερώνει άμεσα και επανδρωμένο όχημα της εταιρείας, για άμεση επέμβαση. Δίνοντας το Κέντρο Λήψης εντολή, μέσω των τηλεφώνων βοηθείας, το αρμόδιο όχημα ενημερώνεται για το τμήμα/περιοχή του παραβιασθέντος χώρου, καθώς και για περαιτέρω στοιχεία που κρίνονται απαραίτητα, και δρα ανάλογα.

Σε περίπτωση προσωπικής απειλής ή κινδύνου πελάτη, η Mega Sprint Guard News ακολουθεί με τον ίδιο επαγγελματισμό και σοβαρότητα, ανάλογη διαδικασία. Με την χρήση του ειδικού κινητού μηχανισμού, ο πελάτης/ιδιοκτήτης αποστέλλει ειδικό σήμα κινδύνου στα κεντρικά της εταιρείας και, από το κέντρο επικοινωνίας, ενημερώνονται οι αρμόδιες αρχές και τα κοντινά στην περιοχή οχήματα της εταιρείας, για άμεση επέμβαση.

Έκτακτα περιστατικά & Δράση μετά την αντιμετώπισής τους

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, όπου ο ιδιοκτήτης της περιουσίας επιθυμεί έκτακτο έλεγχο και προστασία, για λόγους ασφαλείας, κάποια συγκεκριμένη ώρα (π.χ. λόγω ύποπτης κίνησης ή περίεργων ήχων κοντά στην ιδιοκτησία του), ενημερώνεται το ειδικό τμήμα Άμεσης Δράσης της Mega Sprint Guard News, όπου και κινείται άμεσα, με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, για την διερεύνηση του περιστατικού. Μοναδική προϋπόθεση για τη δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι η εγκατάσταση και σύνδεση του χώρου με το ειδικό Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας.

Σε περίπτωση όπου παρατηρηθεί κάποιου είδους παραβίαση ή απειλή, το προσωπικό της εταιρείας θα παραμείνει στο χώρο, εώς ότου ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία και καταφτάσει στην ιδιοκτησία του πελάτη. Έτσι, εξασφαλίζεται ή ασφάλεια του κτιρίου και των προσώπων που βρίσκονται εντός του, ενώ παράλληλα αποτρέπεται οποιαδήποτε περαιτέρω παραβίαση.

 

Σύνοψη

 

Η Mega Sprint Guard News μεριμνά συνεχώς, ώστε να διατηρεί την αίσθηση ασφάλειας και προστασίας στους πελάτες της, κάθε στιγμής της ημέρας. Γι” αυτό το λόγο, εξ” άλλου, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στον ελληνικό χώρο. Γιατί, πάνω απ” όλα, είναι μια εταιρεία με ανθρώπινο άγγιγμα.

 

Μή διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μας, είτε μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω των social media.

 

Facebook: https://www.facebook.com/MEGA-SPRINT-GUARD-AE-171084546291111/

Twitter: https://twitter.com/megasprint

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mega-sprint-guard

Share

Mega Sprint Guard

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>